آموزش درست کردن کشک زرد زابلی



در این مقاله کوتاه برای عزیزانی که کشک محلی زابلی را خریداری کردند و یا در منزل دارند  نحوه استفاده از انرا گذاشتیم :


این خوراک تهیه شده از بسیاری مواد مغذی و معدنی است و تاثیر مستقیم در دستگاه گوارش و هضم بالای غذا دارد.
خواص برخی مواد تشکیل‌دهنده کشک زرد شامل: سیر؛ کاهش فشارخون، پاک کننده و تصفیه کننده قوی، سپری مقاوم در مقابل تیروئید، دیفتری و سیاه‌سرفه و همچنین در پیشگیری از سرطان بسیار موثر است.


مواد لازم جهت پخت :


پیاز


آب یا آب گوشت




طرز تهیه کشک زابلی در 5 گام:


گام اول : یک عدد پیاز را خرد می کنیم و با روغن حیوانی تفت میدهیم.


گام دوم :  به مقداری کشک مرغوب و خشک هم نیاز داریم که در هامون کالا می توانید تهیه کنید.


گام سوم :  هنگامی که پیازها طلایی رنگ شدند، دو الی سه قاشق از کشک خشک را به آنها اضافه کرده هم بزنید. (به ازای هر نفر، یه قاشق کشک مناسب میباشد)


گام چهارم : آب را کم کم اضافه کرده و هم میزنیم. مقدار بستگی به کیفیت کشک دارد.


گام پنجم:  وقتی کشک در آب حل شد، اجازه میدهیم کمی با محلول گرم شده تا جا بیفتد. (حرارت ملایم)


مشتری و بازدید کننده گرامی در صورتیکه نیاز به کشک درجه 1 اعلا زابلی داشتید در فروشگاه هامون کالا می توانید تهیه کنید